Socrates op de markt

‘Een helder boek waarin Kessels uiteenzet hoe de socratische methode in de praktijk kan worden toegepast.’ (Trouw)
Read More

Vrije ruimte

‘Het boek is een absolute aanrader voor degene die geïnteresseerd is in, maar vooral ook bereid is tot leiderschap. Duidelijk wordt gemaakt dat leiderschap niet snel en gemakkelijk te verkrijgen is.’ (Makkie Metsemakers)
Read More

De jacht op een idee

‘Moeiteloos pendelt Kessels tussen concreetheid en abstractie, tussen het algemene en het persoonlijke. En door dat te doen versterkt hij de geldigheid en vergroot hij de overtuigingskracht van wat hij zegt.’ (Harry Starren, Speakers Academy)
Read More

Het poëtisch argument

‘In meerdere opzichten een bijzonder boek. In de eerste plaats omdat het een caleidoscoop van kleine geschriften is. Daarnaast mist tot mijn vreugde de gortdroge schrijfstijl die ik de meeste filosofen toedicht.’ (Joke Verplancke)
Read More

De Volkskrant

‘Geluk en wijsheid is een uitstekende inleiding in de filosofie. De lezer leert direct zelf te filosoferen, zonder eerst zware theoretische kost tot zich te hoeven nemen.’
Read More

Managementboek

‘Een verrassende methodiek om kwesties en ervaringen in kaart te brengen en de weg te vinden naar het ware idee.’ Spelen met ideeën
Read More

Tijdschrift voor Filosofie

‘In dit werk gaat het erom de lezer een methode aan te bieden om systematisch en in dialoog tot de kern van een vraagstuk te komen. Zo staat het geschreven op de achterflap, en het moet gezegd: de vlag dekt hier wel degelijk de lading.’ (over Spelen met ideeën)
Read More

De Volkskrant

‘Scholing van de geest is niet alleen inhoudelijk, maar ook in zijn vorm een rijk boek.’
Read More

De Volkskrant

‘Gesprekken zijn de belangrijkste leerschool voor de geest.’ (over Scholing van de geest)
Read More

End of content

No more pages to load